måndag 29 mars 2010

Sista inlägget för ikväll!

Nu skall jag kolla på filmen Gothika med min käresta och bara mysa. Jag är livrädd att kolla på skräckfilmer! Skulle aldrig falla mej in att se en sån själv, då är det skönt att ha ett par starka armar om sig =)



Godnatt alla!

2 kommentarer:

  1. Hej Corinne! Jag blev idag tipsad om din blogg via en annan förälder till en av dina vänner. Efter att ha läst det du har skrivit om andra personer måste jag bara kommentera detta.

    Att du som myndig person (18 år som betraktas som vuxen) hänger ut andra personer öppet på din blogg på detta sätt oavsett om det är "att ge tillbaka" eller inte så är det skamlöst. Detta bevisar verkligen mognadsgraden. Jag hoppas du verkligen förstår att det du skrivit är straffbart. Det är ärekränkning och ingenting som överhuvudtaget är roligt att läas för någon. Varken dina närmsta vänner eller övriga obekanta som besöker din blogg. Om andra skriver elaka saker om dig ska väl du visa ansvar och ett vuxet beteende, inte skriva ut en massa strunt som du hört.

    Jag förmodar att dina föräldrar skulle skämmas som hundar om dom visste hur du beter dig.

    SvaraRadera
  2. Hejsan! Roligt att du hittat hit! Vill bara påpeka att jag skulle aldrig, aldrig hänga ut någon som inte hängt ut mig. Klart att det är straffbart, borde ju vem som helst förstå! Dock kan jag anmäla dom som hängt ut mig också då, om jag nu blir anmäld vilket jag inte tror att jag skulle bli, så det skulle ändå inte bli något av det. Eller vad säger du? Jag står för det jag skriver och gör! Och roligt att läsa om vet jag att det är i och med att mitt läsarantal har ökat sen jag hängde ut N. Vilket också var första gången jag hängde ut någon! Jag är tacksam för alla kommentarer, dålig kritik som bra kritik. =) Önskar visserligen att alla hade modet att skriva ut sitt namn. Men förstår visserligen också att det är mest bara ålänningar som som läser och inte står för det dom skriver! Nåja, tack ändå och återligen välkommen =) /CW

    SvaraRadera

kommentera gärna