söndag 13 september 2009

Powernap!

Haha, för ca 2½ timme sen gick jag och Tim till sängen och vilade lite, och dit blev vi fram tills nu! Vi somnade båda två och guuud vad skönt det var att sova lite!

Igår var det en trevlig kväll!
Åkte först till Johan i godby och drack kaffe, och kramades lite med Dogge deras hund :) Sedan åkte vi alla tre till stan och tittade lite där och fy vilket gäng det var vid Badhusberget, fulla småbarn! Vet inte hur gamla dom var med inte äldre än 15 år va nog den äldsta! Höll på klättrade i ställningarna där så dom kunde ramla ner och slå ihjäl sig!!! Vi ringde faktiskt polisen när vi for därifrån!

Vi åkte vidare till Alexandra där hon var, Emelie, Jessica, Kimmy, Anki (jepp, de e en kille som kallas så!), Robin, Jonte och sedan kom det tre killar till, den ena hette iallafall Gustaf och hade oxå vart till grekland i maj och fyllde 18 för två dagar sen... Jepp, där tog min kunskap om honom slut!

Vi satt där ett tag, sjöng lite nostalgi låtar med Jessica och Emelie!
Vi åkte också till Rökka och Jonte skrev upp 10 korv med bröd som jag,Johan, Holgi och Tim delade på! Tack för det Jonte :)Vi åkte hem vid 1 tiden för jag var jätte trött!
TACK ALLA FÖR EN TREVLIG KVÄLL!

With love from Corinne

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

kommentera gärna